Bánkiné Révész Adrienn

zenepedagógus, tanár, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Orosháza

​kapcsolat@boldogcsalad.hu

+36 20/503 6463

www.boldogcsalad.hu

tevékenységi kör: Kerekítő foglalkozásvezető (baba-mama foglalkozás), Hangoló foglalkozásvezető (komplex képesség- és személyiségfejlesztő program óvodásoknak), integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció

a szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

munka nyelve: magyar

Több, mint 20 éve foglalkozom gyerekekkel. Ez idő alatt a csecsemőtől az érettségizőig minden korosztállyal volt alkalmam együtt dolgozni és megérezni, hogy az én hivatásom, életfeladatom a legkisebbekkel között van. Három gyermekünk születése, a Németországban szerzett külföldi tapasztalatok csak elmélyítették ezt a bizonyosságot. Azóta már több száz családdal lehettem kapcsolatban, így a saját élményeim mellett tőlük is mérhetetlenül sokat tanultam a kicsik világáról.
A szülőkkel való beszélgetések késztettek arra, hogy továbbképezzem magam, és még többet tudjak arról, hogyan lehetne hatékonyabban megoldani, vagy akár megelőzni azokat a gondokat, amelyek a kisbabás-kisgyermekes időszakban felmerülhetnek. A válaszokat a Semmelweis Egyetem képzésén kaptam meg, és adom szeretettel tovább a hozzám forduló családoknak, hogy a kisgyermekes korszak ne a túlélés, hanem a boldog percek megélések időszaka lehessen.