Hamar-Szelényi Éva

gyógypedagógus, logopédus, látássérült gyermekek korai fejlesztője, perinatális szaktanácsadó, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens, nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató

​Budapest, (I., II., XII. kerület)

Szelényi Anya Akadémia
Magánrendelő, fejlesztő központ
1016 Budapest, Zsolt u. 11.

szelenyiakademia.hu

evi@szelenyiakademia.hu

+36 30/355 2099

 

tevékenységi kör: konzultáció, tanácsadás, fejlesztés, mentorálás, online infótermékek

a szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

munka nyelve: magyar

Hiszem, hogy mindennel az anyai énidőnyerést és az egyensúlytartást szolgálom.  Hiszem, hogy a családok több boldog közös időt tölthetnek együtt, ezért teszek én is minden nap, a munkámmal, tananyagaimmal, mentorprogramommal személyesen és online térben egy igazán anyabarát felületen. Várandósoknak vagy frissen szült nőknek segítek abban, hogy a szülés után is megőrizzék az egyensúlyt, a kontrollt az életük felett, valamint szakterületeimnek megfelelően konzultációs lehetőséggel is segítem az anyákat.
Több területen jártas baba-mama szakértőként mindig is a családokért dolgoztam. Létrehoztam egy egyedi, átlátható virtuális iskolát, a Szelényi Anya Akadémiát,  ahol nemcsak nevelési, fejlődési, baba-mama-család témákban találhatsz újabb és újabb tananyagokat, hanem egyedi módszeremnek köszönhetően énidőnyeréssel, önfejlesztéssel kapcsolatban is segítséget biztosítok számodra.