Szűcs Enikő

katasztrófa- és kríziskezelő szakpszichológus, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Budapest XV. kerület

Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ, Játszóház és Kàvézó

szucsenikopszichologus@gmail.com

+36 30/656 2273

www.szucsenikopszichologus.hu

a szülő-csecsemő konzultáció kerete: magántevékenység

a munka nyelve: magyar

2002 óta dolgozom pszichológusként. Kezdetben a gyermekvédelemben gyermekek pszichológiai ellátását, a nevelőszülők és a szakmai kollégák mentálhigiénés támogatását, gyermekvédelmi irányelvek kidolgozását, pszichológiai ismeretek oktatását végeztem.

2015-től csatlakoztam egy fejlesztő és terápiás központ szakmai csapatához, ahol szülőkonzultációkat, szülő-csecsemő/kisgyermek konzultációkat, gyermekek és családok pszichológiai támogatását, családterápiás ellátását végzem.

Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció módszerével megértési és változtatási lehetőséget kívánok nyújtani azon kisgyerekes családoknak, akik elbizonytalanodtak az olyan nehézségekkel szemben, mint az alvási, etetési, megnyugtathatatlan sírás, szobatisztasági vagy önszabályozási problémák. A szülők képesek arra, hogy a gyerekeikkel való kapcsolatukban önmagukat és egymást is segíteni tudják, hogy tudatosuljon bennük, hogy birtokában vannak azon eszközöknek, amelyek segítenek a baba megnyugtatásában, viselkedésének szabályozásában.